Show's Informatie

 
       
   

     
 
 
De Mike Trevor Show is een 5 uur durende complete show met zang, muziek, licht en visuele belevenis. Dat betekent dat wij werken met videoclips op 2 grote Flatscreens waarop U de uitvoerende artiesten kunt zien en via een professionele geluidsinstallatie kunt horen samen met een prachtige 4 meter brede lichtshow. Dus het is niet alleen een perfecte sound horen maar het meeste ook zien. De muzikale bibliotheek is enorm, van Nederlandstalige meezingers van heden tot verleden, prachtige Spaanse top songs, Italiaanse hits, Duitse schlager tot Discofox, Engelse en Amerikaanse top hits en oldies, Altijd de actuele Nederlandse en Engelse & Duitse Top 40 en meer dan 60 terrabyte aan muziek, en ca. 600 Dvd's in dezelfde genre's. Tussen deze show door zijn er verschillende live optredens van Mike Trevor ca. 3 x 25 minuten inclusief professionele animatie met het publiek. Deze show is voor elk feest geschikt van familiefeesten, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, hotels, campings tot braderie. Wilt U echt een compleet feest zonder extra kosten met vaste afspraken en voor ieder budget betaalbaar dan zijn wij de juiste Partner. Wilt U vrijblijvende informatie ga dan naar ons contactpagina en vul daar het e-mail-formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
 
 

Sinds 1973 zijn wij al "on the road " met onze Drive in Show. Nu moet U niet denken oooooooooh zo lang !  Nee hoor, we gaan echt met de tijd mee en deze ervaring komt Uw feest alleen maar ten goede. Wat wij beloven aan onze klanten, doen we ook en met volle overtuiging. Geen verstopte kosten alles is all in, en wat zeer belangrijk is met vaste afspraken en alles Contractueel vastgelegd. Met  onze veelzijdige Drive-in shows  bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige shows en het beste entertainment. Met zeer ervaren disc-jockey's en een zeer uitgebreid repertoire, we staan garant voor een fantastische avond waar uw gasten nog lang over na zullen praten.  Een Jeugd of examenfeest te vieren, is voor ons ook geen probleem we hebben ook Partyjoks. Dj's die hun sporen hebben verdiend in grote Discotheken en/of Festivals. We verzorgen al ruim 40 jaar muziek op de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals bruiloften, Familiefeesten, verenigingsfeesten, personeelsfeesten, autoshows, en andere evenementen van groot tot klein in binnen en buitenland. Een komplete Drive in discoshow voor een betaalbare prijs voor iedereen. (vraag op de info pagina naar de mogelijkheden).

Drive in show " its Party Time " al meer dan 45 jaar een begrip in binnen en buitenland.

 
 
Echt iets voor iemand die van het Hollandse levenslied en smartlappen houdt, Bijna alle vrolijke meezingers komen aan bod van Hazes tot Bauer zullen ook ten gehore worden gebracht door Mike die veel van deze songs in zijn repertoire heeft staan en samen met het publiek er een echt Nederlandstalig feest van maakt. Ook hiervoor kunnen we op wens diverse decoraties leveren waarmee U uw zaal kunt aankleden. Ook kunnen wij tips geven als U zelf deze spullen zelf wilt aanschaffen. Uiteraard werken we bij dit feest ook weer met de grote flatscreens waarop alle bekende Nederlandse artiesten de revue zullen passeren.
 
 
Wie kent ze niet de duitse schlagers uit het verleden toen stonden de dansvloeren vol met mensen die foxtrot dansten. Afwisselend met de moderne Discofox uit deze tijd is dit zeker een avond voor mensen die graag dansen. Ook zal hier weer het grootste gedeelte visueel op een grote flatscreens worden overgebracht en zal Mike zijn Optredens met veel duitse meezingers ten gehore brengen. Ook geeft het hier weer diverse mogelijkheden qua decoratie en of met duitse specialiteiten dit feest aan te passen. Door onze meer als 40 jarige muzikale ervaring is dit feest echt een garant voor ieder die zijn publiek even iets anders en aparts wil aanbieden.
 
 
Do You Remember, dat is het motto van dit avond vullend spektakel. De zestiger en Zeventiger Jaren. Herinnert U zich deze nog zoals James Brown, The Tramps, The O'jays, The Sound of Philadelfia enz. en natuurlijk de grote andere Bands en Artiesten uit deze periode komen aan bod bij deze geweldige show. Wij zorgen voor de juiste stemming door de superhits van deze tijd de revue te laten paseren. Ook hier voor telt dat we werken met gigantisch veel videoclips op grote flatscreens zodat de belevenis weer optimaal zal zijn en zullen onze medewerkers en Mike op wens gepast aangekleed en uitgedost zijn. Ook bestaat er de mogelijkheid dit feest geheel tegen meerprijs aan Uw wensen aan te passen, met eventueel verlichte dansvloer en verdere decoratie materialen uit deze tijd.
 

 

 

 

© Mike Trevor Entertainment 2022